Va anunta cu 20-30 de secunde inainte de sosirea undei de soc seismic.

Va da ragazul de a va pune la adapost familia.

Da comanda de inchidere a gazului, evitand astfel producerea de incendii / explozii.

[citeste tot]

Jeremy si Rachel EVNINE

De cateva luni am avut unul din avertizoarele voastre seismice instalate in casa noastra din Oakland, California. Joi, 4 septembrie la ora 6:39 am avut un cutremur de 3.9 grade pe scara Richter, cu epicentrul la 3 mile de casa noastra. Cu cateva secunde inainte sa ne loveasca cutremurul avertizorul a inceput sa sune. Din fericire sota mea era in gradina si cutremurul nu a fost atat de mare incat sa faca stricaciuni. Dar a fost foarte evident ca avertizorul vostru functioneaza intr-adevar si ofera secunde pretioase celor care sunt in casa, permitandu-le sa se adaposteasca intr-un loc sigur inainte ca unda de soc sa soseasca.

In eventualitatea unui cutremur mai serios am incredere ca avertizorul vostru le va oferi celor din casa o avertizare care le poate salva viata.

Felicitari pentru producerea unor avertizoare seismice de succes. Pe aici pe la noi, intr-o zona seismica, fiecare casa ar trebui sa aiba unul.

Va rog nu ezitati sa folositi scrisoarea aceasta in eforturile voastre de marketing.

Cu stima,
Jeremy Evnine


Institutul Geofizic din Israel

Avertizorul vostru seismic este montat pe un perete al Departamentului Seismologic al Institutului Geofizic din Israel. Pe 11 februarie 2004 si pe 7 iulie 2004 am avut doua cutremure cu magnitudinea de 5.2 si respectiv 4.7 pe scara Richter, cu epicentrul la 50 de km de institut. Ambele cutremure au declansat avertizorul seismic. Din pacate nu am inregistrat reactia aparatului, deci nu putem arata cand a fost declansat. Oamenii de la Departammentul Seismologic care au fost in apropierea avertizorului au constatat ca s-a declansat cu putina vreme inainte de sosirea undei S (partea cea mai puternica a unei unde siemice).

Cu stima,
Dr. A. Hofsteter
Manager al Departamentului Seismologic.


Alex si Marina Katselis

Draga Dimitre (Seismotec)
Vreau sa te informez ca avertizorul seismic pe care compania ta, "Seismotec", ni l-a furnizat a detectat cutremurul care a avut loc pe 18.10.2005 in insula Zakynthos. Aparatul ne-a dat un semnal de avertizare cu mult inainte sa simtim primele vibratii sau miscari, exact asa cum ni s-a spus cand am cumparat avertizorul. Este o dovada suficienta ca aparatul este corect si face exact ceea ce trebuie sa faca. Suntem siguri ca in eventualitatea unui cutremur major ne poate ajuta sa evitam ranile grave pe care le pot capata elevii scolii noastre. Suntem mai mult decat fariciti sa instalam avertizorul vostru si in alte clase ale scolii, asa cum am discutat la inceput.

Alex si Marina Katselis


Ascensoarele Schindler Nechushtan SRL

Draga Ido,
Sunt fericit sa te informez ca la cutremurul din 7 iulie din zona Tel Aviv cele doua avertizoare s-au declansat si au dat alarma asa cum era de asteptat, la:

1. Turnurile Azirelli
2. Compania de electricitate - zona Anilevitz.

Cu stima,
Uri Inbar


Citeste despre avertizor