Sistem BASIC de avertizare si protectie

Sistem SMART de avertizare si protectie

Ce face sistemul ADVANCED de avertizare si protectie:

- reactioneaza instantaneu la detectia undei de atentionare a unui seism major,

- inchide alimentarea cu gaz a cladirii din exterior,

- lanseaza un semnal de alarma cu 20 - 30 de secunde inainte de sosirea undei distrugatoare (S),

- semnalizare vizuala cu LED,

- semnalizare sonora discreta, pentru a nu crea panica

- elimina pericolul de incendiu si inundatie

- functioneaza chiar in timpul intreruperilor accidentale de curent,

- anunta atat seismul principal cat si replicile seismului

- nu necesita abonament,

- nu depinde de transmiterea unui semnal extern,

- poate fi folosit oriunde in tara

- contine un dispozitiv de evitare a semnalelor false, date de vibratiile produse de tramvaie, trafic greu etc.

COMANDATI ACUM!

Sistem ADVANCED de avertizare si protectie

Prezentare:
Sistem AdvancedSistemul ADVANCED foloseste o tehnologie foarte avansata, ccea ce ii ofera independenta si autonomie. Buna functionare a acesteia nu depinde de functioarea retelei de alimentare cu energie electica, de acoperirea oferita de o retea GSM, de existenta semnalului GSM, timpul pierdut la releele de retransmisie etc.

Mai mult decat atat, sistemul prezentat ofera alarmarea adaptata zonei in care este folosit (daca e cazul, unde e cazul). Din epicentru unda seismica are o directie de propagare preferentiala, unele directii in care se atenueaza, alte directii in care se amplifica - in functie de caracteristica mediului prin care se propaga - si nu ar fi corect sa avem acelasi grad de alarmare si acelasi raspuns indiferent unde ar fi situat utilizatorul. Functia de protectie este obtinuta prin adaptarea actiunilor adecvate (de cele mai multe ori oprirea alimentarii cu gaz inainte de intrarea in cladiri, dar si a alimentarii electrice, cu diverse fluide etc.)

Functii
SAPAS poate avea atat rol de alarmare si de protectie cat si numai rol de protectie, in functie de contextul in care este utilizat. Este recomandat ca pentru locuinte individuale sa fie folosite ambele functii, iar pentru condomenii numai functia de protectie. Astfel se evita pierderile de vieti omenesti datorita busculadei create de persoane care nu sunt instruite asupra a ceea ce trebuie facut in cazul in care se declansaza alarmarea.

Pentru utilizarea sistemului in locuintele unifamiliale procedura de urmat in caz de alarmare este predata la achizitionarea sistemului.

In industrie protectia oferita de sistem, in afara de cladiri se poate intinde asupra unor echipamente industriale valoare deosebita sau asupra unor procese industriale care prezinta risc pentru populatie. Mai ales in Bucuresti o atentie deosebita trebie acordata benzinariilor situate intre blocurile de locuinte sau in zone dens populate. Explozia unuia sau mai multor rezervoare cu benzina are urmari mult mai dramatice decat incendiul declansat la o casa.

SAPAS este compus din:
- Avertizorul Seismic AS-01, care asigura partea de detectie si este montat pe un perete de rezistenta
- Operatorul Seismic, care este un tablou de comanda inteligent, care primeste semnalul de la AS-01, ia decizii, apoi transmite comenzi organului de executie
- Organul de Executie. Pentru protectia contra incendiilor se foloseste o electro-vana de gaz montata pe instalatia de utilizare gaze combustibile, inainte de intrarea in cladire. De altfel aceasta este singura protectie eficienta din acest punct de vedere.

Va rugam sa cititi descrierea tehnica a AVERTIZORULUI
Pentru detalii sau alte aplicatii va rugam sa ne contactati

PRET: 2450 Euro plus TVA [electrovana inclusa in pachet este de 1/2 inch sau 1 inch]