Teste de laborator

Testare in Laboratorul State University New York
Mai multe Avertizoare Seismice au fost testate pe masa de simulare a cutremurelor la Laboratorul de Ingineria Structurilor si Simularea Cutremurelor a Universitatii Buffalo – Universitatea de Stat din New York, folosind inregistrari ale unor cutremure anterioare.

Testarea 1&2 IPRG  – Evaluarile a doua teste (partea 1&2)
Dr. A. Holfstetter – Divizia de Seismologie a Institutului pentru Studii Petroliere si Geofizica (IPRG)

Este o prezentare pentru profesionisti a rezultatelor a doua teste facute la doua centre profesionale cu reputatie mondiala: National Center for Earthquake Engineering, State University of New York at Buffalo si Department of Civil and Environmental Engineering, the University of California at Berkley.

Rezultatele prezinta valorile masuratorilor efectuate si graficele de variatie obtinute la cele doua laboratoare de renume mondial,  valori brute care pot fi folosite de specialistii in domeniu, dupa dorinta, pentru refacerea in cadrul propriu  a calculelor care au stat la baza validarii concluziilor.

Testarea la alarme false
Doua Avertizoare Seismice au fost testate de catre Divizia Seismologie a Institutului Geofizic al Israelului si la Departamentul de Inginerie Seismica a Universitatii Boagzici din Istanbul.

Scopul testarii a fost sa se determine posibila declansare a unei alarmei false a Avertizorului Seismic in prezenta diverselor vibratii intalnite in activitatea curenta, fara legatura cu un cutremur.