1. Va anunta cu 20-30 de secunde inainte de sosirea undei de soc seismic.

2. Va da ragazul de a va pune la adapost familia.

3. Da comanda de inchidere a gazului, evitand astfel producerea de incendii / explozii.

[citeste tot]


Acest sistem trebuie sa protejeze:

- In primul rand viata persoanelor din blocurile de locuinte, alte imobile de tip coproprietate si din casele individuale.

- Viata copiilor si adolescentilor din imobile de tip educational [gradinite, scoli, licee, facultati, etc]

- Imobilele din zonele cu risc seismic ridicat din Romania (cladiri expertizate cu risc seismic)

- Benzinariile amplasate intre blocuri

- Obiectivele industriale cu procese care prezinta risc pentru populatie

- Cladirile de patrimoniu sau care adapostesc obiecte de patrimoniu

- Cladirile comandamentului situatiilor de urgenta si pompierilor

Click to see the
PRESENTATION OF ADVANCED SYSTEMS FOR SEISMIC PROTECTIONNE PRIVESTE PE TOTI! - STAM PE O BOMBA CU CEAS

Cititi mai multe despre situatia reala in Romania. Exista niste motivatii solide pe care ne bazam atunci cand va recomandam acest dispozitiv. [mai multe detalii]

Un incendiu costa mai mult decât un dispozitiv de protectie si va pune in pericol viata!

Prezentarea unor solutii de protejare a vietii si de prevenire a incendiilor in caz de cutremur.

În cele ce urmează vă prezentăm şi propunem adoptarea unei soluţii unice de salvare a vieţii şi a patrimoniului în cazul producerii unui cutremur devastator, despre care toate autorităţile în domeniu ne avertizează că urmează să soseasca, deşi nimeni nu poate preciza în ce moment. Deci ar putea începe chiar în acest minut…

Este vorba de un sistem complementar programului de consolidare a unor clădiri pentru a rezista la următorul cutremur major din România. Aceasta consolidare rezolva problema numai pe jumătate – evită dărâmarea clădirilor. Restul de 50% din pagube este datorat incendiilor si exploziilor produse de gazul care se scurge prin neetanşeităţile instalaţiei, create de mişcarea seismică, şi se acumulează în încăperi.

STATUS GENERAL

Cu ocazia urmatorului mare cutremur, numai in Bucuresti se estimeaza a fi intre 6.500 de victime daca seismul ar surveni in timpul zilei si 450.000 daca s-ar produce noaptea. Diferenta se explica prin faptul ca in timpul zilei fenomenele care acompaniaza primele momente ale seismului ar fi evidente pentru populatie si aceasta s-ar putea refugia in zone care prezinta un risc mai mic – departe de ferestre, vitrine, mobilier etc. Daca acestia sunt surprinsi in timpul somnului posibilitatea de reactie este mult redusa.

Avertizand populatia Bucurestiului cu cca. 30 de secunde inainte de sosirea undei distructive a seismului numarul de persoane care se adapostesc folosind o procedura dinainte cunoscuta si exersata va fi mult mai mare, ceea ce duce la scaderea numarului de victime.

NU UITATI:
Un incendiu costa mai mult decât un dispozitiv de protectie si va pune in pericol viata!

SOLUTIA PE CARE O PROPUNEM:
Sisteme Avansate de Protectie cu Avertizor Seismic

Aceste sisteme permit avertizarea utilizatorului si, dupa caz, închiderea alimentarii cu gaze din exteriorul cladirii cu 20-30 de secunde înainte de sosirea undei de soc împiedicând pierderile de vieti omenesti si pagubele materiale. Desi rezolva 50% din problema, sistemul nostru costa mai putin de 1% din total si se instaleaza in cca. 1 ora.

 Este o solutie la indemana oricui si foarte fiabila, nu necesita abonament, nu depinde de re-transmiterea unui semnal radio, deci poate fi folosita în orice loc din Bucuresti si din tara.

Citeste mai mult despre avertizorul seismic

Jeremy si Rachel EVNINE
“De cateva luni am avut unul din avertizoarele voastre seismice instalate in casa noastra din Oakland, California. Joi, 4 septembrie la ora 6 :39 am avut un cutremur de 3.9 grade pe scara Richter...”
[citeste tot]

Institutul Geofizic din Israel
“Avertizorul vostru seismic este montat pe un perete al Departamentului Seismologic al Institutului Geofizic din Israel. Pe 11 februarie 2004 si pe 7 iulie 2004 am avut doua cutremure cu magnitudinea de 5.2 si respectiv 4.7 pe scara Richter...”
[citeste tot]

Alex si Marina Katselis 
“Draga Dimitre (Seismotec), vreau sa te informez ca avertizorul seismic pe care compania ni l-a furnizat a detectat cutremurul care a avut loc pe 18.10.2005 in insula Zakynthos. Aparatul...”
[citeste tot]

Citeste toate testimonialele